VERTALINGEN

Internationalisering en Globalisering zijn termen die de trend in het huidige bedrijfsklimaat typeren. De wereldeconomie opent zich en dat betekent ook voor u en/of uw bedrijf een toenemende frequentie van contacten en zakenopportuniteiten met het buitenland, dewelke ongetwijfeld nieuwe zakelijke behoeften creŽren.

Dank zij onze inspanningen om onze vertaalservice uit te breiden, is AEETOS Training & Translation Centre nu in staat om professioneel verzorgde vertalingen aan te bieden vanuit en naar alle Europese talen.


Met het oog op eenvormigheid van terminologie maken wij steeds gebruik van de meest recente CAT-tools.

SPECIALISATIES:
Websites, Onderwijsteksten, Wetgeving, CommerciŽle teksten, Technische teksten, Medische teksten, Bank en Financiewezen, Bedrijfsadministratie en Management, Marketing, Culinaire teksten, Communicatie, Ecologie, Economie, Gezondheidszorg, Telecommunicatie, Gebruikershandleidingen, Bijsluiters, Transport, enz...

TARIEVEN:

Voor een vrijblijvende gedetailleerde en accurate offerte volstaat een bericht aan info@aeetos.be.

De prijs voor vertalingen wordt berekend op basis van het aantal woorden in de brontekst. Om een idee te krijgen van onze basistarieven deelt u het aantal woorden in de brontekst door 10. Het resultaat is ons basistarief in Euro.

Uiteraard is de prijs afhankelijk van de aard van de vertaalopdracht, bron- en doeltaal van de opdracht, en wordt deze steeds voor acceptatie en aanvang van de opdracht in overleg met de klant bepaald.

Kortingen kunnen worden toegestaan voor uitgebreide, regelmatige terugkerende opdrachten.Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

We vragen steeds voorafgaand fiat aan de klant voor uitvoering van de opdracht na grondig wederzijds schriftelijk overleg.

De prijzen zijn basisprijzen voor een eenmalige afgeleverde eindversie.

We leveren de eindversie af per e-mail. Levering kan ook op CD-R of DVD-R, per fax of via de post als daarom gevraagd wordt of als de aard van het document dit vereist.


Indien u bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte wenst, contacteer dan AEETOS Training & Translation Centre op + 32 475 52 36 05; of zend een e-mail naar: info@aeetos.be